Runderstoof met bokbier en appel uit de oven

runderstoof
Runderstoof met bokbier en appel uit de oven
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
runderstoof
Runderstoof met bokbier en appel uit de oven
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 150 graden
  • Snij de riblappen in blokken van 3 cm, bestrooi de stukken vlees met zout en peper en wrijf deze in met de mosterd
  • Bak de blokken in 50 gram boter om en om bruin in 10 minuten en ze daarna even apart
  • Fruit de uien in 30 gram boter en snij de ppels in wortels in blokken van 2 cm
  • Schep alles in een ovenschaal en giet het bokbier en runderfond eroverheen
  • Voeg de lepel appelstroop samen met de rietsuiker toe
  • Dek de schaal af met aluminiumfolie
  • Zet deze 4 uur in het midden van de oven, het laatste halfuur kan de folie eraf

Lekker met puree met peterselie

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice