Vegetarische tortellini ovenschotel

vegatort
Vegetarische tortellini ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
vegatort
Vegetarische tortellini ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 185 graden
  • Breng water aan de kook en kook de tortellini volgens de aanwijzingen van de verpakking. Spoel daarna af met koud water
  • Snipper de ui, hak de knoflook, schil de wortel en snijd deze in blokjes
  • Verhit olie in de pan en fruit de ui en knoflook aan
  • Voeg na ongeveer 2 minuten ook de blokjes wortel toe. Bak dit ongeveer 5 minuten mee en voeg dan de tomatenblokjes toe met 100 ml water
  • Breng op smaak met peper, zout en een snuf chilipoeder
  • Laat ongeveer 10 minuten op het vuur staan, voeg dan de doperwten en afgekoelde tortellini toe
  • Meng dit goed
  • Snijd de mozzarella in stukjes en scheur de basilicum fijn
  • Voeg de helft van de basilicum toe aan de pasta
  • Verdeel de pasta met saus in een ovenschaal, strooi de mozzarella eroverheen en bak ongeveer 10 minuten in de oven of tot de mozzarella gesmolten is
  • Serveer de ovenschotel met de overgebleven basilicum
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice