Champignons met varkensvlees

champ met varkensvlees
Champignons met varkensvlees
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
champ met varkensvlees
Champignons met varkensvlees
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Notities

Bereidingswijze:

  • Week de shiitakes volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat ze wellen. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
  • Snijd het varkensvlees in reepjes. Marineer ze in de sojasaus en de rijstwijn.
  • Maak de groenten schoon.
  • Snijd de paprika in reepjes en de lente uitjes in kleine ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  • Verhit de olie in een pan of wok.
  • Neem het vlees uit de marinade en roerbak 5 minuten in de olie tot de reepjes bruin zijn.
  • Voeg de paprika, lente uitjes en champignons toe en roerbak het geheel nog 4 minuten.
  • Roer er de uitgelekte shiitakes en de oestersaus door.
  • Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
  • Roer de maïzena los met een beetje water. Voeg dit aan het vlees toe.
  • Laat het mengsel op een hoog vuur doorkoken, tot de saus iets is ingedikt.

Heerlijk met rijst

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice