Champignonsoep

Champignonsoep
Champignonsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Champignonsoep
Champignonsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Bak dit in een koekenpan even aan
  • Snijd de paddenstoelen of champignons in plakjes en bak dit mee met de ui
  • Giet het champignonmengsel over in een pan en voeg hier de wild fond en 700 ml water bij, laat dit even koken
  • Snijd de prei in ringen en voeg dit bij de soep
  • Smelt in een steelpannetje de boter en voeg de bloem langzaam toe
  • Roer het tot een glad mengsel en laat dit een paar minuutjes garen, let op dat het niet gaat kleuren
  • Voeg een beetje bouillon bij de roux en roer dit door zodat het een geheel wordt
  • Meng het pannetje met de roux door de grote pan met bouillon en laat het even meekoken
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice