Chinese tomatensoep

Chinese tomatensoep
Chinese tomatensoep
Print Recipe
Porties
6-8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
6-8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Chinese tomatensoep
Chinese tomatensoep
Print Recipe
Porties
6-8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
6-8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Snij de winterpenen in kleine blokjes
  • Snij de preien in ringen
  • Snij de uien in ringen
  • Snij de knoflook in dunne plakjes
  • Ontvel de tomaten en verwijder de zaden
  • Beetje olijfolie in een braadpan en bak hierin de uien glazig, voeg de knoflook toe en bak dit nog even mee
  • Haal de uien en de knoflook uit de pan en zet ze apart
  • Bak de kipfiletblokjes in de braadpan, voeg indien nodig nog een beetje olijfolie toe
  • Giet de kipfilet af in een vergiet en zet het apart
  • Zet 5 liter water op en breng dit aan de kook
  • Voeg de prei en de wortelen toe
  • Na 5 minuten koken voeg je de 4 bouillonblokjes verkruimeld toe en kookt het geheel dan nog 10 minuten
  • Licht pureren met een staafmixer tot de prei fijn is
  • Voeg de ui en knoflook weer toe
  • Pureer de tomaten met een staafmixer
  • Voeg de gepureerde tomaten en de tomatenpuree toe en roer het geheel goed door
  • Maak de inhoud van de pakken honig soep aan met water en mix het goed door elkaar en voeg het toe aan de soep
  • Blijf de soep goed roeren
  • Voeg de taugé toe
  • Voeg nu de suiker en de ketjap toe
  • Zet het vuur uit maar blijf roeren tot het niet meer kookt
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice