Farfalle met venkel & blauwe kaas

fafallemet venkel
Farfalle met venkel & blauwe kaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
fafallemet venkel
Farfalle met venkel & blauwe kaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  • Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de ui 13 minuten op middelhoog vuur
  • Schep regelmatig om, voeg de laatste 3 minuten de knoflook toe
  • Snijd ondertussen de onderkant van de venkel en een stukje van de bovenkant, halveer en verwijder de kern
  • Snijd in reepjes
  • Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en bak de venkel, peper en eventueel zout 8 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om
  • Snijd ondertussen de kaas in stukjes
  • Voeg de melk en 2/3 van de kaas bij de gebakken venkel en laat de kaas al roerend smelten
  • Giet de pasta af
  • Meng door de venkel-kaassaus en schep 2/3 van de kappertjes en 2 eetlepels van het kappertjes vocht erdoor
  • Verdeel de gebakken ui, de rest van de kaas en de kappertjes erover en serveer direct
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice