Pesto

pesto
Pesto
Print Recipe
Porties
>4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
>4 personen
Kook Tijd
30 minuten
pesto
Pesto
Print Recipe
Porties
>4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
>4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Rooster de pijnboompitten in een droge pa totdat e lichtbruin zijn, haal ze direct daarna uit de pan en laat afkoelen
  • Rasp of schaaf de parmezaan
  • Haal alle blaadjes van het basilicum plantje en haal de dikste stengels erbij weg
  • De rest kun je authentiek doen met de vijzel of op de snelle manier met een keukenmachine
  • Maal de afgekoelde pijnboompitten
  • Voeg de parmezaan en basilicum en eventueel knoflook toe en maal onder toevoegen van olijfolie tot je de juist consistentie bereikt
  • Voeg peper en zout (niet te veel, de kaas is ook al zout!) naar smaak toe
  • Voeg een beetje citroensap toe, het is fris en houdt de groene kleur mooier
  • Serveer bij je pasta of gebruik het als dip
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice