“Pieters spek” pasta

“Pieters spek” pasta
“Pieters spek” pasta
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
“Pieters spek” pasta
“Pieters spek” pasta
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de tagliatelle met het vleesbouillontablet in het kookvocht en het Pieterspek in de vacuümverpakking erop in ca. 10 minuten zachtjes beetgaar
  • Haal het spek uit de vacuümverpakking en snij het kleiner
  • Giet de pasta af en schep het spek en de eidooiers door de warme pasta
  • Maal er peper over en bestrooi het gerecht met de Parmezaanse kaas
    ven, het laatste halfuur kan de folie eraf

Tips: Vervang de eidooiers door een scheut room en/of schep 2 eetlepels gehaklte platte peterselie of fijngehakte bosui door het gerecht

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice