Pittige Siciliaanse visschotel

Sicil2
Pittige Siciliaanse visschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Sicil2
Pittige Siciliaanse visschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Pel en snipper de ui, snijd de olijven in schijfjes, hak de peterselie en pers de knoflook uit
  • Rasp de kaas
  • Verhit wat olijfolie en fruit hierin de uisnippers tot ze lichtbruin beginnen te kleuren
  • Roer de helft van de kappertjes, de helft van de olijven en de helft van de peterselie erdoor en laat dit even meebakken
  • Voeg nu de knoflook, de pastasaus en de oregano toe, roer het even door en laat het dan 10 minuten op zacht vuur pruttelen
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Kook intussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking net niet helemaal gaar. Dit omdat ze nog even in de oven moeten en dan ook nog wat zullen doorgaren
  • Schep de tortellini uit de pan, laat ze even uitlekken en roer ze dan door de pastasaus
  • Vet een ovenschaal in met een eetlepel olijfolie en schep de helft van de tortellini met saus erin
  • Strooi de helft van de Parmezaanse kaas erover
  • Leg de vis erop en verdeel de achtergehouden tortellini, kappertjes, olijven en Parmezaanse kaas over de vis
  • Zet het gerecht 15 minuten in de hete oven
  • Strooi vlak voor het serveren de rest van de peterselie over deze pittige visschotel
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice