Radijssoep

Radijssoep
Radijssoep
Print Recipe
Porties
2-3 personen
Porties
2-3 personen
Radijssoep
Radijssoep
Print Recipe
Porties
2-3 personen
Porties
2-3 personen
Notities

Bereidingswijze

  • Was het groen van de radijs goed en snijd deze in grove stukken
  • Schil een grote kruimige aardappel en snijd deze in blokjes
  • Snipper daarna de twee uien
  • Snijd de radijsjes in plakken
  • Giet een scheutje olijfolie met een klein stukje boter in een pan en bak hierin het groen van de radijs, de aardappel en de ui aan
  • Doe er vervolgens 1,5 liter water bij en een kippenbouillontablet
  • Voeg vervolgens de in plakken gesneden radijs toe
  • Laat dit 20 minuten doorkoken en pureer de soep daarna met een staafmixer
  • Breng de soep op smaak met een snufje zout en peper
  • Schep als laatste de soep in een kom, doe er een lepel crème fraiche op en garneer met een fijngesneden radijsje
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice