Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel

romige visschotel
Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
romige visschotel
Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de boter in de steelpan en fruit hier de ui in aan
  • Doe de bloem erbij en bak die een minuutje mee
  • Roer dan de melk en de room erdoor en breng voorzichtig aan de kook
  • Als het gaat binden voeg dan de peper en zout naar smaak toe en hou het even apart
  • Leg de helft van de aardappelschijfjes overlappend op de bodem van de ovenschaal
  • De Kabeljauw, broccoli, tomaatjes en de helft van de kaas door de roomsaus mengen en schep dit over de aardappelschijfjes
  • Dek dit af met de overige aardappelschijfjes en strooi het restant kaas eroverheen
  • Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven (180 graden), zo’n 30 minuten tot de gratin mooi goudbruin en gaar is
  • Haal het uit de oven, laat een minuutje uitdampen en deze heerlijke visschotel kan op tafel
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice