Spinaziestamppot met Zweedse gehaktballetjes

Spinaziestamppot met Zweedse gehaktballetjes
Spinaziestamppot met Zweedse gehaktballetjes
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Spinaziestamppot met Zweedse gehaktballetjes
Spinaziestamppot met Zweedse gehaktballetjes
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Notities

Bereidingswijze

  • Verhit de boter in een hapjespan en bak de balletjes in 10 minuten rondom bruin en gaar, keer regelmatig
  • Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Verhit een wok of grote koekenpan zonder olie of boter en laat de spinazie in delen al omscheppend slinken, laat het uitlekken in een vergiet
  • Neem ondertussen de balletjes uit de pan, maar laat het bakvet zitten
  • Houd de balletjes warm onder aluminiumfolie
  • Laat de zilveruitjes uitlekken en vang het vocht op
  • Doe de zilveruitjes, 50 ml vocht, 50 ml water en de stroop in de pan met het bakvet en breng aan de kook
  • Laat de uienjus 3 minuten op hoog voor koken
  • Meng de spinazie, moster en rauwkost door de puree en verdeel de stamppot over de borden
  • Verdeel de balletjes en de uienjus over de stamppot en serveer direct
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice