Venkelstamppot met spekjes en tomaat

Venkelstamppot
Venkelstamppot met spekjes en tomaat
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Venkelstamppot
Venkelstamppot met spekjes en tomaat
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Bak de spekreepjes licht krokant in een hete koekenpan en zet ze apart
  • Kook de aardappels in 20 minuten gaar
  • Verhit intussen de helft van de olie er roerbak hierin de venkel met peper en zout (5 minuten)
  • Giet de wij erbij en stoof zachtjes (5 minuten)
  • Giet de gare aardappels af en pureer ze met de rest van de olie, de kaas en de crème fraîche
  • Schep de venkel met stoofvocht en de spekreepjes erdoor
  • Garneer de stamppot met tomatenreepjes
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Comments are closed.

    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice