Vitello Tonnato

Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Pureer de tonijn en de mayonaise met een staafmixer, breng dit op smaak met citroensap peper en zout.
  • Voeg eventueel 2 el water toe om een vloeibare saus te krijgen.
  • Leg de rucola op een schaal (houd een flinke hand rucola achter) en drapeer de plakjes fricandeau hierover.
  • Druppel de tonijnsaus over het vlees en bestrooi het gerecht met kappertjes, de rest van de rucola en peper.
  • Lekker met brood.

Tip:
De tonijnsaus kan 1 dag van te voren bereid worden, bewaar het dan afgedekt in de koelkast.

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice