Witlofrolletjes met ham en kaas

witlofrolletjes
Witlofrolletjes met ham en kaas
Print Recipe
witlofrolletjes
Witlofrolletjes met ham en kaas
Print Recipe
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Kook de witlof beetgaar in water met zout, laat uitlekken en snijd de kontjes eraf
  • Rol elk stronkje in een plak ham en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
  • Verwarm de melk en voeg de kaas beetje bij beetje al roeren toe, totdat deze is opgelost en je een gladde saus hebt.
  • Roer de room erdoor en breng op smaak met peper.
  • Verdeel de kaassaus over de witlof en zet de schaal circa 20 minuten in de oven of tot de kaassaus licht gekleurd is.
  • Lekker met aardappelpuree of met krieltjes omgeschud met een klontje boter en fijngesneden bieslook.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice