zalm koekjes

Zalm koekjes

Gang Bakken voor de hond

Ingrediënten
  

  • 200 gram fijn gemalen havermout
  • 100 gram bloem
  • 100 gram havermout meel
  • 1 blikje zalm
  • 2 tl gedroogde salie
  • 1 tl bakpoeder
  • 60 ml olie
  • 160 ml water

Notities

Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng in een kom de havermout, bloem, havermoutmeel, salie en bakpoeder
  • Pureer in een andere kom de zalm en meng daarbij de olie en het water. Let op: Als je ingeblikte zalm in olie gebruikt moet je minder olie toevoegen
  • Maak een kuiltje in je droge ingrediënten en doe het zalm mengsel hierin
  • Kneed het geheel goed tot een gladde deegbal
  • Rol de bal op een bestoven werkvlak uit tot een 6 mm dikke lap
  • Steek of snijd koekjes uit deze lap en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak in ongeveer 25 minuten en laat xe afkoelen op een rooster
  • Houdbaarheid
  • Deze beloningen zijn ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast en 4 maanden in de vriezer