Zucotto

zuctto
Zucotto
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
zuctto
Zucotto
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
90 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze:

  • Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen
  • Klop de room op met de helft van de poedersuiker tot hij ongeveer zo dik is al yoghurt, bewaar het in de koelkast
  • Week de gelatine blaadjes in koud water
  • Verwarm de amaretto
  • Knijp de gelatine uit en los ze op in de amaretto. Laat dit lauw worden
  • Klop de eidooiers met de rest van het poedersuiker tot een luchtig mengsel
  • Meng het met de mascarpone en de amaretto
  • Spatel er dan voorzichtig de opgeklopte room door
  • Giet de Zucotto in mooie glazen
  • Garneer het met de geroosterde amandelschilfers en de chocolade krullen
  • Laat het minstens 45 minuten opstijven in de koelkast
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice