vlielandvisschotel

Flylânske fiskskûtel (Vlielandse visschotel)

Bereidingstijd 45 min
Totale tijd 45 min
Gang Hoofdgerecht Vis, Ovenschotels
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram kabeljauwfilet
  • 150 gram schelvisfilet
  • 150 gram zeetongfilet
  • 150 gram gekookte mosselen
  • 500 gram gekookte aardappelen in plakjes
  • 1 ui in ringen
  • 4 el cirtroensap
  • boter
  • zout en peper

Notities

Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Beboter een ovenvaste schaal
  • Doe de aardappelplakjes erin
  • Leg hierop de visfilets, mosselen en uienringen
  • Strooi er zout en peper over
  • Leg hier en daar een klontje boter
  • Besprenkel alles met citroensap
  • Zet de schotel in de oven en laat in ongeveer 30 minuten gaar worden