Rigatoni met frisse tomatensaus

rigatoni
Rigatoni met frisse tomatensaus
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
rigatoni
Rigatoni met frisse tomatensaus
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Laat de ansjovis uitlekken, vang de olie op en snijd de ansjovis grof
  • Snipper de uien
  • Verhit 1 el van de opgevangen ansjovisolie in een hapjespan en fruit de uien, ansjovis en oregano 3 minuten op laag vuur
  • Voeg de gepelde tomaten toe en laat 5 minuten op laag vuur stoven
  • Snijd ondertussen de olijven over de lengte door
  • Rasp de schil van de citroen, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af
  • Meng de pasta, het citroenrasp en 1 el citroensap door het tomatenmengsel en laat nog 1 minuut op laag vuur doorverwarmen
  • Schep in diepe borden, garneer met de olijven en citroenparten
  • Serveer direct.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice