Klassieke Zwitserse Kaasfondue

kaasfondue1
Klassieke Zwitserse Kaasfondue
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-45 minuten
kaasfondue1
Klassieke Zwitserse Kaasfondue
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Wrijf de kaasfonduepan in met doorgesneden teentje knoflook
  • De kaas mengen met de maïzena
  • De kaas in de pan doen en de wijn, citroensap en kirsch erbij gieten en terwijl u roert de massa aan de kook brengen
  • Nog enkele minuten zachtjes laten pruttelen en op smaak brengen met versgemalen peper en een beetje geraspte nootmuskaat
  • Serveren met bijvoorbeeld knapperig (stok)brood, paprika, komkommer, champignons (blancheren), bleekselderij, wortel (blancheren), appel, ananas, banaan, druiven, voorgekookte krieltjes , cherry tomaatjes en augurk.

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice