Spinazietaart met gehakt

Spinazietaart met gehakt
Spinazietaart met gehakt
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Spinazietaart met gehakt
Spinazietaart met gehakt
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • De plakjes bladerdeeg en de spinazie laten ontdooien
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • De uien snipperen en bakken met een beetje boter in een braadpan
  • Het gehakt toevoegen en meebakken tot het mooi rul en droog is
  • Voeg de sambal badjak bij het gehakt mengsel voor wat extra pit
  • De spinazie heel goed uitknijpen, zoveel mogelijk vocht verwijderen
  • Roerbak de spinazie nog even mee met het gehakt en schep alles goed door elkaar
  • In een kom de eieren loskloppen en de crème fraîche en de geraspte kaas er doorheen roeren
  • Bekleed een quichevorm of ovenschaal met het bladerdeeg
  • Schep het spinazie-gehaktmengsel in de vorm en verdeel het netjes over de bodem
  • Giet nu het eiermengsel over de spinaziequiche
  • Zet de hartige taart met het gehakt en de spinazie in de oven en probeer je geduld te bewaren
  • Na ongeveer 45 minuten (vulling mag niet meer vochtig zijn en het bladerdeeg moet krokant zijn) is je spinazietaart met gehakt klaar
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Kabeljauwquiche met groene asperges

kabeljauwquiche
Kabeljauwquiche met groene asperges
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
kabeljauwquiche
Kabeljauwquiche met groene asperges
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Bekleed de quichevorm of ovenschaal met het bladerdeeg
  • Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel het over de vorm
  • Verdeel de zeevruchten cocktail over de vis
  • Voeg 6 groene groene asperges toe
  • Snijd de chorizo in blokjes en verdeel het over de vis
  • Verdeel de 2 overgebleven asperges in stukjes over het gerecht
  • Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, de peper en het zout
  • Schenk in de vorm en strooi de olijven erover
  • Bak 45 minuten
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice