Engelse vispastei

vis-pastei
Engelse vispastei
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
vis-pastei
Engelse vispastei
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Ingredi├źnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 190 graden
  • Schil de pastinaak en aardappels en snijd in gelijke stukken en kook ze in ruim water in circa 15 minuten gaar
  • Giet de aardappels en pastinaak af en stoom ze droog
  • Verwarm de boter met de melk
  • Pureer de aardappels en de pastinaken met een pureestamper en maak de puree smeu├»g met de melk
  • Pluk en hak de peterselie, roer de helft van de peterselie door de puree en breng de puree op smaak met nootmuskaat, zout en peper
  • Dep de kabeljauwfilet droog met keukenpapier, snijd de vis in gelijke stukken en wentel de vis door de bloem
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de vis in circa 4 minuten goudbruin en gaar
  • Leg de vis in een ingevette ovenschaal en verdeel de puree erover
  • Rasp de cheddar erover en bak de vispastei circa 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en bruin is
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice