Spruitjes cappucino

Spruitjes cappucino
Spruitjes cappucino
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Spruitjes cappucino
Spruitjes cappucino
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Smelt de boter in de pan en zweet hier de fijn gesneden bosuitjes en knoflookteentje in aan, tot ze glazig zijn.
  • Voeg de spruiten, het water, peper en zout toe. Laat de spruiten goed gaar koken (ongeveer 15 minuten).
  • Mix het geheel met een staafmixer glad. Zeef de soep vervolgens en mix er de liaison door heen.
  • Klop een beetje melk schuimig en breng op smaak en beetje zout.
  • Giet de soep in een glas of kop en maak het af met de opgeklopte melk en een snufje nootmuskaat.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Jambalaya

janmbalaya2
Jambalaya
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
janmbalaya2
Jambalaya
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Pel en snijd de knoflook
  • Snijd de stengels bleekselderij, paprika’s, bosuien, ham, chorizo en tomaten in stukjes
  • Verhit de olie in een pan en voeg de bloem toe
  • Roer de bloem door de olie en bak dit op matig vuur al omscheppend in circa 10 minuten donkerbruin en gaar
  • Voeg de bleekselderij, paprika’s, bosuien en knoflook toe en bak even mee
  • Voeg de ham, chorizo, tomaten en de rijst toe en roer het goed door elkaar
  • Blus af met de kippenbouillon
  • Voeg de cajunkruiden toe en laat de jambalaya circa 25 minuten afgedekt pruttelen op laag vuur tot de rijst gaar is en het vocht is opgenomen
  • Schep de garnalen door de jambalaya en warm even goed door
  • Breng op smaak met wat tabasco
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice