hasselback aardappelen

hasselback aardappelen
hasselback aardappelen
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
hasselback aardappelen
hasselback aardappelen
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze Daging smoor

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze om de 3 mm in tot op 1 centimeter van de onderkant
  • Meng in een kommetje de knoflook, het chilipoeder en de olijfolie
  • Bestrijk de aardappelen royaal met het oliemengsel
  • Leg ze in een ovenschaal en bak ze in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar
  • Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel
  • Maal er zout en peper boven
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Kipsalon

Kipsalon1
Kipsalon
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Kipsalon1
Kipsalon
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 200 graden.
  • Laat de aardappelen zacht voorkoken (10 minuten )
  • Snijd de kipfilet in reepjes en doe de kruiden erbij naar smaak
  • Doe dan de aardappeltjes in een ovenschaal, kip eroverheen en dan de kaas. Zet in de oven voor ongeveer 25 minuten
  • De sla, komkommer etc. daarna vlak voor het opdienen toevoegen

Bereidingswijze knoflooksaus

  • Griekse yoghurt
  • 3 knoflookteentjes
  • bieslook
  • Goed door elkaar roeren!

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Vegetarische tortellini ovenschotel

vegatort
Vegetarische tortellini ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
vegatort
Vegetarische tortellini ovenschotel
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 185 graden
  • Breng water aan de kook en kook de tortellini volgens de aanwijzingen van de verpakking. Spoel daarna af met koud water
  • Snipper de ui, hak de knoflook, schil de wortel en snijd deze in blokjes
  • Verhit olie in de pan en fruit de ui en knoflook aan
  • Voeg na ongeveer 2 minuten ook de blokjes wortel toe. Bak dit ongeveer 5 minuten mee en voeg dan de tomatenblokjes toe met 100 ml water
  • Breng op smaak met peper, zout en een snuf chilipoeder
  • Laat ongeveer 10 minuten op het vuur staan, voeg dan de doperwten en afgekoelde tortellini toe
  • Meng dit goed
  • Snijd de mozzarella in stukjes en scheur de basilicum fijn
  • Voeg de helft van de basilicum toe aan de pasta
  • Verdeel de pasta met saus in een ovenschaal, strooi de mozzarella eroverheen en bak ongeveer 10 minuten in de oven of tot de mozzarella gesmolten is
  • Serveer de ovenschotel met de overgebleven basilicum
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geroosterde zoete aardappel met kruidige groenten en kikkererwten

ovengeroosterd
Geroosterde zoete aardappel met kruidige groenten en kikkererwten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
ovengeroosterd
Geroosterde zoete aardappel met kruidige groenten en kikkererwten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 190 graden
  • Schep de aardappelblokjes met de partjes ui, knoflook, olijfolie, ras el hanout en een snufje zout om in een grote ovenschaal
  • Rooster circa 10 minuten hoog in de oven
  • Schep de broccoli, courgette en kikkererwten erdoor en bak nog 20 minuten verder in het midden van de oven tot de groenten beetgaar zijn
  • Bestrooi de groenten met de peterselie en serveer met de yoghurt
  • Bestrooi naar smaak met chilipeper
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice