Winterse runderstoofpot met groenten

stoofpotje-rund
Winterse runderstoofpot met groenten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
stoofpotje-rund
Winterse runderstoofpot met groenten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Snijd de runderlappen in grove stukken
  • Halveer de tomaten
  • Wrijf de stukken vlees in met zout, peper en mosterd
  • Verhit de margarine in een braadpan of hapjespan en bak de stukken vlees in 4-6 minuten bruin
  • Leg de tomaten en tijm ertussen en schenk de onverdunde bouillon en de wijn langs de rand van de pan bij het vlees
  • Stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 2 uur op heel zacht vuur
  • Snijd de aardappelen in partjes
  • Snijd de puntpaprika in reepjes
  • Schep de aardappelpartjes, hutspotgroenten en de puntpaprika door het vocht en stoof het vlees en de groenten nog 0,5-1 uur zachtjes gaar
  • Voeg als het gerecht te droog wordt nog een scheut bouillon toe
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice