Zalm koekjes

zalm koekjes
Zalm koekjes
Print Recipe
zalm koekjes
Zalm koekjes
Print Recipe
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng in een kom de havermout, bloem, havermoutmeel, salie en bakpoeder
  • Pureer in een andere kom de zalm en meng daarbij de olie en het water. Let op: Als je ingeblikte zalm in olie gebruikt moet je minder olie toevoegen
  • Maak een kuiltje in je droge ingrediĆ«nten en doe het zalm mengsel hierin
  • Kneed het geheel goed tot een gladde deegbal
  • Rol de bal op een bestoven werkvlak uit tot een 6 mm dikke lap
  • Steek of snijd koekjes uit deze lap en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak in ongeveer 25 minuten en laat xe afkoelen op een rooster
  • Houdbaarheid

  • Deze beloningen zijn ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast en 4 maanden in de vriezer
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice