Noordzee vissoep

Vissoep
Noordzee vissoep
Print Recipe
Porties
8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Vissoep
Noordzee vissoep
Print Recipe
Porties
8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Porties
8 personen
Kook Tijd
90 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Snij de kabeljauwfilet en heilbotfilet in stukjes
  • Snij de prei in ringen
  • Snij de ui in ringen
  • Snij de knoflook in plakjes
  • Bak de ui en de knoflook in een beetje olijfolie in de soeppan
  • Voeg 2 liter water toe
  • Voeg de prei toe en breng het geheel aan de kook
  • Als de prei gaar is kunnen de gezeefde tomaten worden toegevoegd, ik pureer ze van te voren met een staafmixer
  • Voeg de kabeljauw, heilbotfilet en krabsticks toe en laat de soep circa 10 minuten heel zachtjes koken
  • Voeg de witte wijn toe
  • Roer de garnalen erdoor en warm ze nog circa 2 minuten mee
  • Breng de soep op smaak met zout en peper
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Flylânske fiskskûtel (Vlielandse visschotel)

vlielandvisschotel
Flylânske fiskskûtel (Vlielandse visschotel)
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
vlielandvisschotel
Flylânske fiskskûtel (Vlielandse visschotel)
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Beboter een ovenvaste schaal
  • Doe de aardappelplakjes erin
  • Leg hierop de visfilets, mosselen en uienringen
  • Strooi er zout en peper over
  • Leg hier en daar een klontje boter
  • Besprenkel alles met citroensap
  • Zet de schotel in de oven en laat in ongeveer 30 minuten gaar worden
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice