Frambozendroom

Frambozendroom
Frambozendroom
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Frambozendroom
Frambozendroom
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Doe de puddingpoeder in een kom. Klop met een garde de slagroom erdoor
  • Breng de melk aan de kook. Haal de pan van het vuur en roer het slagroommengsel erdoor. Breng de melk opnieuw aan de kook. Blijf goed roeren, terwijl de pudding op een zacht vuur nog 2 minuten kookt
  • Spoel de puddingvormpjes om met koud water en schenk de pudding erin. Dek de puddinkjes af met plasticfolie. Laat ze in ongeveer 1 uur afkoelen en zet ze daarna nog 1 uur in de koelkast om stijf te worden
  • Giet het sap van de frambozen af. Kook in een steelpan de frambozen, de suiker en het citroensap ongeveer 2 minuten
  • Doe het frambozenmengsel in een zeef en druk het erdoor met de bolle kant van een lepel. Vang de saus op in een bakje
  • Snij de puddinkjes los van het vormpje. Zet een bordje op elk vormpje en draai de vormpjes om
  • Schep de saus naast en over de puddinkjes. Spuit wat slagroom op de puddinkjes en strooi daarop de nogatine
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Farfalle met venkel & blauwe kaas

fafallemet venkel
Farfalle met venkel & blauwe kaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
fafallemet venkel
Farfalle met venkel & blauwe kaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  • Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de ui 13 minuten op middelhoog vuur
  • Schep regelmatig om, voeg de laatste 3 minuten de knoflook toe
  • Snijd ondertussen de onderkant van de venkel en een stukje van de bovenkant, halveer en verwijder de kern
  • Snijd in reepjes
  • Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en bak de venkel, peper en eventueel zout 8 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om
  • Snijd ondertussen de kaas in stukjes
  • Voeg de melk en 2/3 van de kaas bij de gebakken venkel en laat de kaas al roerend smelten
  • Giet de pasta af
  • Meng door de venkel-kaassaus en schep 2/3 van de kappertjes en 2 eetlepels van het kappertjes vocht erdoor
  • Verdeel de gebakken ui, de rest van de kaas en de kappertjes erover en serveer direct
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice