Pindakaas-banaan koek

pindakaas_banaankoek1
Pindakaas-banaan koek
Print Recipe
pindakaas_banaankoek1
Pindakaas-banaan koek
Print Recipe
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Vet een bakvorm in
  • Meng de ingrediënten in een middelgrote kom
  • Gebruik een mixer en meng het mengsel tot het glad en romig is
  • Lepel het beslag in de voorbereide bakvorm, en maak de bovenkant glad met de achterkant van een lepel
  • Bak de koek in ongeveer 30 minuten gaar
  • De gaarheid kun je testen door met een tandenstoker in het midden te prikken. Als die er schoon juitkomt dan is de taart gaar
  • Laat de koek 10 minuten afkoelen voor je hem uit de bakvorm haalt
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Zalm koekjes

    zalm koekjes
    Zalm koekjes
    Print Recipe
    zalm koekjes
    Zalm koekjes
    Print Recipe
    Ingrediënten
    Notities

    Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng in een kom de havermout, bloem, havermoutmeel, salie en bakpoeder
  • Pureer in een andere kom de zalm en meng daarbij de olie en het water. Let op: Als je ingeblikte zalm in olie gebruikt moet je minder olie toevoegen
  • Maak een kuiltje in je droge ingrediënten en doe het zalm mengsel hierin
  • Kneed het geheel goed tot een gladde deegbal
  • Rol de bal op een bestoven werkvlak uit tot een 6 mm dikke lap
  • Steek of snijd koekjes uit deze lap en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak in ongeveer 25 minuten en laat xe afkoelen op een rooster
  • Houdbaarheid

  • Deze beloningen zijn ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast en 4 maanden in de vriezer
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice