Hete hutspot

Hete hutspot
Hete hutspot
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Hete hutspot
Hete hutspot
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 minuten op een middelhoog vuur
  • Schep regelmatig om
  • Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten
  • Snijd het vruchtvlees in ringen
  • Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om
  • Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron
  • Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas
  • Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas en serveer met de tabasco erbij voor extra pit

Pas op: wees voorzichtig met de hoeveelheid tabasco

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Winterse runderstoofpot met groenten

stoofpotje-rund
Winterse runderstoofpot met groenten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
stoofpotje-rund
Winterse runderstoofpot met groenten
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
120 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Snijd de runderlappen in grove stukken
  • Halveer de tomaten
  • Wrijf de stukken vlees in met zout, peper en mosterd
  • Verhit de margarine in een braadpan of hapjespan en bak de stukken vlees in 4-6 minuten bruin
  • Leg de tomaten en tijm ertussen en schenk de onverdunde bouillon en de wijn langs de rand van de pan bij het vlees
  • Stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 2 uur op heel zacht vuur
  • Snijd de aardappelen in partjes
  • Snijd de puntpaprika in reepjes
  • Schep de aardappelpartjes, hutspotgroenten en de puntpaprika door het vocht en stoof het vlees en de groenten nog 0,5-1 uur zachtjes gaar
  • Voeg als het gerecht te droog wordt nog een scheut bouillon toe
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice