Oosters gemarineerde varkenshaas

varkenshaas
Oosters gemarineerde varkenshaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
varkenshaas
Oosters gemarineerde varkenshaas
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Meng in een afsluitbare bak of schaal de ketjap, sojasaus, 2 eetlepels honing, de kruiden en de sesamzaadjes
  • Leg de varkenshaas in de marinade en laat en paar uur afgesloten marineren in de koelkast
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Haal de varkenshaas uit de marinade en leg in een ovenschaal (marinade bewaren)
  • Laat het vlees in de oven in ca. 25 minuten gaar worden
  • Draai de varkenshaas halverwege om
  • Bestrijk het vlees ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd met een eetlepel honing
  • Laat de marinade intussen op laag vuur inkoken tot een stroperige saus
  • Neem de varkenshaas uit de oven en snijd in dunne plakjes
  • Leg de plakjes op een schaal en besprenkel met de ingekookte marinade
  • Garneer met in ringetjes gesneden lente uitjes
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Vegan Macaroni

    vegan_macaroni
    Vegan Macaroni
    Print Recipe
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    vegan_macaroni
    Vegan Macaroni
    Print Recipe
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Ingrediƫnten
    Notities

    Bereidingswijze

    • Roerbak de macaronigroenten in wat olijfolie in een koekenpan totdat ze beetgaar zijn.
    • Voeg de tomatenpuree en het water toe aan de groenten en roer goed door, zodat er een saus ontstaat.
    • Voeg daarna naar smaak zout, peper, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en een klein beetje nootmuskaat toe.
    • Kook ondertussen de macaroni in een pan met ruim water gaar.
    • Bak in een apart pannetje het vegetarische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • Voeg vervolgens de macaroni en het vegetarische gehakt bij de saus, en schep het geheel goed door.
    • Maak de macaroni tot slot af met een klein scheutje tomatenketchup en ketjap manis (geloof me, dit is lekker!) en schep nog eens goed door.
    • Verdeel de macaroni over 4 borden en tast toe!
    Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice