Konijnstoof met knolselderij-venkelpuree

Konijnstoof met knolselderij-venkelpuree
Konijnstoof met knolselderij-venkelpuree
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
150 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
150 minuten
Konijnstoof met knolselderij-venkelpuree
Konijnstoof met knolselderij-venkelpuree
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
150 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
150 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze:

  • Bestrooi de konijnenbouten met zout en peper.
  • Smelt in een braadpan de boter.
  • Bak de konijnenbouten in 5 minuten aan beide kanten bruin aan.
  • Neem het vlees uit de pan.
  • Fruit in het bakvet de uienringen 4-5 minuten.
  • Leg het vlees terug in de pan.
  • Schenk de herfstbock en het wildfond in de pan en breng het aan de kook.
  • Draai het vuur laag.
  • Voeg de ontbijtkoek en de takjes rozemarijn toe.
  • Stoof de konijnenbouten met het deksel op de pan in 2 uur zachtjes gaar.
  • Schil de knolselderij en snij ze in blokjes.
  • Maak de venkel schoon en snij ze in stukken.
  • Kook de knolselderij en de venkel in water met zout in 15 minuten gaar.
  • Giet de groenten af en pureer ze met de staafmixer.
  • Roer de creme fraichew, peper en eventueel een beetje zout erdoor.
  • Verdeel de knolselderij-venkelpuree over de borden en leg de konijnenbouten erbij.
  • Bestrooi met peterselie.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice