Gelderse witlofsoep

Gelderse witlofsoep
Gelderse witlofsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Gelderse witlofsoep
Gelderse witlofsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Snij de witlof in kleine reepjes
  • Snij de ham in blokjes
  • Snipper de ui en rasp de kaas
  • Smelt de margarine en fruit de ui
  • Voeg de bloem toe en als de bloem is opgelost voeg je er een klein scheutje water aan toe
  • Goed roeren met de garde tot je geen klontjes meer ziet en dan rustig aan, beetje voor beetje, de rest van het water erbij doen
  • an de witlof en de ham toevoegen en zachtjes laten koken tot het gaar is
  • Voeg dan de slagroom en de kaas toe, de kaas moet oplossen
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Gevulde eieren

Gevulde eieren
Gevulde eieren
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de eieren in circa 10 minuten hard
  • Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken
  • Pel de eieren en snijd ze doormidden
  • Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje
  • Prak dit met een vork zo fijn mogelijk
  • Voeg de mayonaise, de yoghurt, de margarine toe en meng het geheel goed
  • Meng de paprikapoeder en de kerriepoeder erdoor heen
  • Garneer met verse bieslook
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice