Pindakaas-banaan koek

pindakaas_banaankoek1
Pindakaas-banaan koek
Print Recipe
pindakaas_banaankoek1
Pindakaas-banaan koek
Print Recipe
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Vet een bakvorm in
  • Meng de ingrediënten in een middelgrote kom
  • Gebruik een mixer en meng het mengsel tot het glad en romig is
  • Lepel het beslag in de voorbereide bakvorm, en maak de bovenkant glad met de achterkant van een lepel
  • Bak de koek in ongeveer 30 minuten gaar
  • De gaarheid kun je testen door met een tandenstoker in het midden te prikken. Als die er schoon juitkomt dan is de taart gaar
  • Laat de koek 10 minuten afkoelen voor je hem uit de bakvorm haalt
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Pindakaas koekjes

    pindakaaskoekjes
    Pindakaas koekjes
    Print Recipe
    pindakaaskoekjes
    Pindakaas koekjes
    Print Recipe
    Ingrediënten
    Notities

    Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng de bloem, water, pindakaas en havermout in een kom
  • Kneed het tot een deegbal
  • Bestrooi het aanrecht met wat bloem om te voorkomen dat het deeg vastplakt
  • Rol het deeg uit tot een dikke plak van zo’n halve centimeter en steek hier vormpjes uit
  • Leg de uitgestoken koekjes op een bakplaat met bakpapier
  • Bak in ongeveer 25 minuten in de oven
  • Houdbaarheid

    • Deze beloningen zijn ongeveer 3 weken houdbaar in de koelkast en 4 maanden in de vriezer
    Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice