Gegrilde kabeljauw met paksoi

gegrildekabeljauwmetpaksoi
Gegrilde kabeljauw met paksoi
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
gegrildekabeljauwmetpaksoi
Gegrilde kabeljauw met paksoi
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

Ik maak eerst de saus klaar

  • ui peper en knoflook fijn snijden en aanbakken in olijfolie
  • paprika in blokjes snijden en in de pan erbij en even mee laten bakken
  • Tomatenpuree erbij het ananas sap uit blik, gembersiroop en azijn erbij
  • peper naar smaak en gedroogde koriander
  • Laat het aan de kook komen is het te dik ,wat water erbij ,en laat het 20 min . zachtjes garen
  • Op het laatst de ananas erbij en nog even door warmen
  • Kabeljauwfilet
  • citroensap
  • peper
  • bloem
  • zonnebloem olie om te bakken

Bereidingswijze

  • De vis en paksoi is zo vlug klaar zorg dat de tafel gedekt is
  • zorg dat al je ingrediënten klaar staan want bakken en wokken en bakken gaat achter elkaar door
  • Wil je er rijst bij of gebakken aardappeltjes zorg ook dat het opstaat en bijna klaar is.
  • Sesamolie in de wokpan
  • Zonnebloemolie in de koekenpan voor de vis
  • Ui en knoflook fijn snijden en wokken in de sesamolie
  • Paksoi snijden en wassen,ik snijd eerst de harde gedeelten en laat ze wat langer mee bakken met uien knoflook
  • Ondertussen citroensap over de vis en peper erop en even door de bloem halen.
  • Zonnebloemolie aanzetten ,hoog vuur
  • Paksoy allemaal in de pan kruiden erover en op het laatst de ketjap en nog even mee laten bakken
  • Ondertussen de kabeljauw bakken
  • En als alles goed is is alles gelijk klaar
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Soja sesam garnalen

sojasesam
Soja sesam garnalen
Print Recipe
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
sojasesam
Soja sesam garnalen
Print Recipe
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking
  • Afgieten in een vergiet en laten uitlekken
  • Pel ondertussen de ui
  • Snijd de ui en de paprika in stukjes, snijd de paksoi in repen
  • Verhit circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de ui en de paprika 3 minuten
  • Voeg de garnalen en de stukjes ananas toe en wok nog 3 minuten
  • Voeg 8 eetlepels Wok saus toe en warm goed door
  • Verhit ondertussen circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de paksoi 4 minuten
  • Voeg 2 eetlepels wok saus toe en warm goed door
  • Verdeel de rijst over de borden en schep de Soja Sesam garnalen met paprika, ananas en de paksoi ernaast
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice