Roze bliksem met krokante parmaham

rozebliksem2
Roze bliksem met krokante parmaham
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
45 minuten
rozebliksem2
Roze bliksem met krokante parmaham
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze:

  • Kook de aardappels gaar
  • Verwarm intussen de slagroom met rozemarijn op een lage stand
  • Verhit 2 el olijfolie en bak hierin de rodekool 10 minuten
  • Voeg de appel en biet toe en bak al roerend 5 minuten
  • Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan of grillpan en bak hierin de parmaham aan beide kanten krokant
  • Voeg de rode wijnazijn toe n het bietenmengsel en bak circa 3 minuten, tot de zijn verdampt is
  • Voeg de room toe aan de aardappels en stamp ze fijn
  • <li

  • Voeg het bietenmengsel toe en stamp tot er een mooie kleur ontstaat, maar niet alles helemaal roze is
  • Verdeel de stamppot over de borden en garneer met de peterselie en serveer met de krokante parmaham
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice