Pindasaus

pindasaus
Pindasaus
Print Recipe
pindasaus
Pindasaus
Print Recipe
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Pel de ui en de teentjes knoflook en snijd deze zo fijn mogelijk
  • Verwarm de olie in een pannetje en bak hierin de ui en de knoflook aan, doe dit op een laag vuur, zo voorkom je dat je ui of knoflook verbrand
  • Voeg de pindakaas samen met het water toe, houd het vuur nog steeds laag
  • Laat de pindakaas smelten en blijf roeren totdat de saus mooi glad is
  • Voeg nu langzaam de melk toe en blijf roeren
  • Doe de ketjap, het citroensap, de suiker en de sambal in de pan erbij en blijf roeren
  • Laat de pindasaus heel zachtjes even doorkoken, blijf wel goed roeren, pindasaus bakt snel aan
  • s de saus nog te dik voeg dat extra water of melk toe
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Gevulde courgette

courgette-bootjes-gehakt-freshhh-1
Gevulde courgette
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
courgette-bootjes-gehakt-freshhh-1
Gevulde courgette
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Was de courgettes en snijd ze in de lengte door
  • Voorzichtig en met beleid hol je de courgettes uit met een lepel en doe je het vruchtvlees in een schaal
  • Maak de paprika’s en champignons schoon en snijd ze in kleine delen
  • Doe hetzelfde met de ui en de knoflook
  • Voeg alles samen in de schaal en roer het door elkaar samen met wat peper en zout en een schep sambal
  • Fruit het gehakt
  • Voeg het groentemengsel toe
  • Vul de uitgeholde courgettes met het mengsel en doe er een schep geraspte kaas overheen
  • Leg de courgettes nu 15 minuten in de voorverwarmde oven
  • Heb je een gril? Laat dan de laatste 3 minuten volop grillen voor een mooie korst
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice