Stoemp

Stoemp
Stoemp
Print Recipe
Porties
6 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
6 personen
Kook Tijd
60 minuten
Stoemp
Stoemp
Print Recipe
Porties
6 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
6 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Schil de aardappelen en halveer ze
  • Maak de uien, de preien, de winterwortels en de knolselderij schoon en snijd ze in grove stukken
  • Doe de aardappelen in een pan met een laagje water, voeg de groenten toe en kook het geheel gaar in ongeveer een half uur.
  • Bak ondertussen de spekjes krokant.
  • Snijd de witlof in grove stukken en bak deze in wat boter.
  • Snipper de kool en de spruitjes fijn en blancheer ze enkele minuten in kokend water.
  • Giet de gare aardappelen en groenten af en stamp ze fijn.
  • Roer er de spekjes, de witlof, de kool en de spruitjes door, samen met het ei, een klontje boter en een scheutje room.
  • Breng het geheel op smaak met zout, peper en vers geraspte nootmuskaat.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice