Gegrilde kabeljauw met paksoi

gegrildekabeljauwmetpaksoi
Gegrilde kabeljauw met paksoi
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
gegrildekabeljauwmetpaksoi
Gegrilde kabeljauw met paksoi
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

Ik maak eerst de saus klaar

  • ui peper en knoflook fijn snijden en aanbakken in olijfolie
  • paprika in blokjes snijden en in de pan erbij en even mee laten bakken
  • Tomatenpuree erbij het ananas sap uit blik, gembersiroop en azijn erbij
  • peper naar smaak en gedroogde koriander
  • Laat het aan de kook komen is het te dik ,wat water erbij ,en laat het 20 min . zachtjes garen
  • Op het laatst de ananas erbij en nog even door warmen
  • Kabeljauwfilet
  • citroensap
  • peper
  • bloem
  • zonnebloem olie om te bakken

Bereidingswijze

  • De vis en paksoi is zo vlug klaar zorg dat de tafel gedekt is
  • zorg dat al je ingrediĆ«nten klaar staan want bakken en wokken en bakken gaat achter elkaar door
  • Wil je er rijst bij of gebakken aardappeltjes zorg ook dat het opstaat en bijna klaar is.
  • Sesamolie in de wokpan
  • Zonnebloemolie in de koekenpan voor de vis
  • Ui en knoflook fijn snijden en wokken in de sesamolie
  • Paksoi snijden en wassen,ik snijd eerst de harde gedeelten en laat ze wat langer mee bakken met uien knoflook
  • Ondertussen citroensap over de vis en peper erop en even door de bloem halen.
  • Zonnebloemolie aanzetten ,hoog vuur
  • Paksoy allemaal in de pan kruiden erover en op het laatst de ketjap en nog even mee laten bakken
  • Ondertussen de kabeljauw bakken
  • En als alles goed is is alles gelijk klaar
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice