Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room

Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room
Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room
Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de rode biet ongeschild gaar in water. Schil en snij in kleine blokjes
  • Meng de augurken, het sjalotje en de peterselie door de rode biet. Voeg dan het citroensap, de worcestershiresaus, de tabasco, de mayonaise en de azijn toe. Kruid bij met peper en zout en meng alles zachtjes door elkaar
  • Kruid de zure room met peper en zout
  • Verdeel de rode biet tartaar over de vier borden in rondjes met een dresseer ring. Schik daarover de reepjes paling en werk af met een toefje zure room. Strooi er nog wat sesamzaadjes over en serveer
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Hete hutspot

Hete hutspot
Hete hutspot
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Hete hutspot
Hete hutspot
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
25 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 minuten op een middelhoog vuur
  • Schep regelmatig om
  • Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten
  • Snijd het vruchtvlees in ringen
  • Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om
  • Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron
  • Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas
  • Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas en serveer met de tabasco erbij voor extra pit

Pas op: wees voorzichtig met de hoeveelheid tabasco

Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Jambalaya

janmbalaya2
Jambalaya
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
janmbalaya2
Jambalaya
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Pel en snijd de knoflook
  • Snijd de stengels bleekselderij, paprika’s, bosuien, ham, chorizo en tomaten in stukjes
  • Verhit de olie in een pan en voeg de bloem toe
  • Roer de bloem door de olie en bak dit op matig vuur al omscheppend in circa 10 minuten donkerbruin en gaar
  • Voeg de bleekselderij, paprika’s, bosuien en knoflook toe en bak even mee
  • Voeg de ham, chorizo, tomaten en de rijst toe en roer het goed door elkaar
  • Blus af met de kippenbouillon
  • Voeg de cajunkruiden toe en laat de jambalaya circa 25 minuten afgedekt pruttelen op laag vuur tot de rijst gaar is en het vocht is opgenomen
  • Schep de garnalen door de jambalaya en warm even goed door
  • Breng op smaak met wat tabasco
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice