Ragout van varkensvlees

Ragout van varkensvlees
Ragout van varkensvlees
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Ragout van varkensvlees
Ragout van varkensvlees
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
40 minuten
Notities

Bereidingswijze:

  • Snijd het vlees in blokjes. Maak de champignons schoon en halveer ze. Pel de sjalotjes en halveer ze.
  • Verhit de olie in een pan of wok en braad het vlees daarin rondom aan. Neem de blokjes uit de pan en houd ze warm
  • Verwarm de boter in de pan. Bak daarin de sjalotjes en champignons circa 5 minuten.
  • Voeg de witte wijn toe en laat die op een hoog vuur tot de helft inkoken.
  • Zet het vuur lager. Voeg het vlees en de crème fraîche toe en laat het mengsel 15 minuten pruttelen.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Bestrooi de ragout met kervel en serveer.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice