Forelpakketje met tomaat, kaas en champignons

forelpakketje
Forelpakketje met tomaat, kaas en champignons
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
forelpakketje
Forelpakketje met tomaat, kaas en champignons
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30-60 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220°C
  • Spoel de forellen in koud water en dep ze droog
  • Leg een stuk bakpapier van 45x45 cm op een bakplaat
  • Leg in het midden van het vel nog een stuk papier groot genoeg voor de twee forellen
  • Leg ze erop en bestrooi met zout
  • Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons, de paprika en wortelplakjes ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot ze net gaar zijn
  • Voeg de lente-ui en de tomaten toe en bak ze nog circa 2 minuten mee
  • Roer de peterselie erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper
  • Schep het tomatenmengsel over de forellen en verdeel de kaas erover
  • Vouw het papier rondom goed dicht
  • Bak de vis in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Forelpakketje uit de oven

forelpakketje
Forelpakketje uit de oven
Print Recipe
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Kook Tijd
30 minuten
forelpakketje
Forelpakketje uit de oven
Print Recipe
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C. (Ik gebruik 4D hete lucht)
  • Spoel de forellen in koud water, dep ze droog
  • Leg een stuk bakpapier van 45×45 cm op een bakplaat.
  • Leg in het midden van het vel nog een stuk papier groot genoeg voor de twee forellen.
  • Leg ze erop en bestrooi met zout
  • Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons, de paprika en wortelplakjes ong. 5 min. op middelhoog vuur tot ze net gaar zijn
  • Voeg de lente-ui en de tomaten toe en bak ze nog ca. 2 min. mee. Roer de peterselie erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper
  • Schep het tomatenmengsel over de forellen en verdeel de kaas erover
  • Vouw het papier rondom goed dicht. Bak de vis in het midden van de oven in ca. 20-25 min. gaar
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice