Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng

wokstamppot
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
wokstamppot
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingredi├źnten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar
  • Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 minuut
  • Voeg de wokblokjes toe en bak het vlees in 3 minuten al omscheppend bruin
  • Voeg de spitskool toe en bak in 5-6 minuten beetgaar
  • Laat de ananas stukjes uitlekken en vang de siroop op
  • Schep de ananasstukjes door de spitskool
  • Giet de aardappelen af en vang een kop kookvocht op
  • Stamp de aardappelen met de ananassiroop en voldoende kookvocht tot een smeu├»ge puree
  • Schep de puree door de spitskool in de wok
  • Breng op smaak met zout en peper
  • Schep de wokstamppot op borden en bestrooi met de seroendeng
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice