Kabeljauw uit de oven

kabeljauwoven
Kabeljauw uit de oven
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
kabeljauwoven
Kabeljauw uit de oven
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200┬░C. Snijd de worteltjes in dikke plakken en kook ze in een laagje water 8 minuten. Afgieten en mengen met 1 el margarine.
  • Halveer de kerstomaatjes.
  • Vet de ovenvaste schaal in met 1 el margarine. Leg de kabeljauw in het midden van de schaal. Schep de worteltjes, de olijven en de kerstomaatjes er omheen. Strooi er wat peper en eventueel wat zout over en schep de groenten door elkaar. Dek de schaal af, zet deze in de oven en laat de vis en groenten in ca. 25 minuten gaar worden.
  • Kook ondertussen de krieltjes in een laagje water in ca. 10 minuten gaar. Afgieten. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Haal de schaal uit de oven. Schep de bieslookroomsaus over de groenten. Verdeel de vis en groenten aan tafel over 4 borden. Schep de krielaardappeltjes erbij.
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice