Aubergine rolletjes met mozzarella

auberginerolletjes
Aubergine rolletjes met mozzarella
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
auberginerolletjes
Aubergine rolletjes met mozzarella
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Notities

Bereidingswijze

  • Snijd de aubergine(s) in lange, dunne plakken
  • Grill de plakken aubergine in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooie grill strepen hebben
  • Leg ze daarna op een bord met een stuk keukenpapier erop
  • Ondertussen snijd je de mozzarella in plakjes.
  • Besmeer de plakjes aubergine met pesto en beleg daarna met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
  • Rol het plakje aubergine op en steek een cocktailprikker er doorheen
  • Eventueel kun je de auberginerolletjes nog 1-2 minuten in de grillpan of op de barbecue leggen zodat de mozzarella smelt
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel

    romige visschotel
    Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel
    Print Recipe
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    romige visschotel
    Romige kabeljauw-broccoli ovenschotel
    Print Recipe
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Porties
    4 personen
    Kook Tijd
    45 minuten
    Ingrediënten
    Notities

    Bereidingswijze

    • Verwarm de boter in de steelpan en fruit hier de ui in aan
    • Doe de bloem erbij en bak die een minuutje mee
    • Roer dan de melk en de room erdoor en breng voorzichtig aan de kook
    • Als het gaat binden voeg dan de peper en zout naar smaak toe en hou het even apart
    • Leg de helft van de aardappelschijfjes overlappend op de bodem van de ovenschaal
    • De Kabeljauw, broccoli, tomaatjes en de helft van de kaas door de roomsaus mengen en schep dit over de aardappelschijfjes
    • Dek dit af met de overige aardappelschijfjes en strooi het restant kaas eroverheen
    • Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven (180 graden), zo’n 30 minuten tot de gratin mooi goudbruin en gaar is
    • Haal het uit de oven, laat een minuutje uitdampen en deze heerlijke visschotel kan op tafel
    Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice