Bloemkool-kerrieschotel

bloemkoolkerrieschotel
Bloemkool-kerrieschotel
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
70 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
70 minuten
bloemkoolkerrieschotel
Bloemkool-kerrieschotel
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
70 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
70 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in een pan met ruim water
  • Als je er met een vork in kunt prikken zijn ze klaar
  • Giet af in een vergiet en laat het water uitlekken en laat het afkoelen
  • Doe de bloemkool in een diepe kom en voeg de geklutste eieren, kerrie kruiden en zout toe
  • Meng alles tot een geheel.
  • Schil de aardappels en snijd ze in plakjes
  • Breng de aardappelplakjes in ruim water met wat zout aan de kook voor zo’n 15 tot 20 minuten
  • Als de aardappels zacht zijn, giet je ze af
  • Voeg de geitenkaas, kerriepoeder, paprikapoeder, uienpoeder, zwarte peper en zout toe naar smaak
  • Doe de aardappelschijfjes in een ovenschaal en verdeel ze over de hele schaal
  • Verdeel de bloemkool over de aardappels en maak het af met geraspte kaas
  • Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven op 220 ℃ voor zo’n 15 tot 25 minuten of tot de bovenkant van de bloemkool-kerrieschotel mooi goudbruin kleurt
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice