Bruschetta met tomaat en mozzarella

Bruschetta met tomaat en mozzarella

Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Aperitief
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stokbrood
  • 4 tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 3 teentjes knoflook
  • 10 blaadjes verse basilicum
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Notities

Bereidingswijze
  • Snijd het stokbrood in sneden van 1,5 cm
  • Toast ze onder de grill of in de broodrooster
  • Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in kleine stukjes
  • Snijd ook het bolletje mozzarella in kleine blokjes
  • Snipper de basilicum fijn en pers de knoflook uit
  • Tomaten, mozzarella, knoflook en basilicum met de olijfolie mengen
  • Op smaak brengen met peper en zout
  • Dit mengsel over de sneden verdelen
  • 10 minuten in een warme oven zetten op 220 graden
  • Warm serveren