Kersencrumble

kersencrumble
Kersencrumble
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
kersencrumble
Kersencrumble
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingredi├źnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180 graden
  • Meng de bloem en 50 gr gewone suiker in een kom
  • Snijd met twee messen de boter door het meelmengsel in stukjes
  • Kneed daarna met je vingertoppen tot een kruimelig deeg
  • Laat de kersen uitlekken en schep de basterdsuiker en de maizena er door
  • Verdeel de kersen over 4 ovenvaste schaaltjes
  • Bestrooi met wat van de crumble en verdeel de pecannoten er over
  • Zet de schaaltjes 25 min in de oven
  • Lekker met wat slagroom of een bolletje ijs
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Comments are closed.

    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice