Mango pudding

Mangopudding
Mango pudding
Print Recipe
Porties
6 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
6 personen
Kook Tijd
30 minuten
Mangopudding
Mango pudding
Print Recipe
Porties
6 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
6 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Week de gelatineblaadjes 5-10 minuten in koud water
  • Pureer ondertussen het vruchtvlees van de mango's
  • Verwarm op laag vuur de mango puree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan
  • Doe vervolgens al roerend 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes erin
  • Roer totdat alles is opgelost
  • Verdeel het mengsel over de vormpjes of glazen
  • Laat deze eerst op het aanrecht afkoelen, prik luchtbelletjes door met een prikker
  • Dek de vormpjes hierna af met plasticfolie en zet die voor minstens 2 uur in de koelkast om de mango pudding verder te laten opstijven
  • Serveren met kokosroom en verse mangostukjes
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice