Mosselen uit de oven

mosselenuitdeoven
Mosselen uit de oven
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
mosselenuitdeoven
Mosselen uit de oven
Print Recipe
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingredi├źnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor tot 200 ┬║C
  • Controleer de mosselen: gooi schelpen die stuk zijn of na een ferme tik niet sluiten weg
  • Leg de mosselen in de ovenschaal. Schenk er de wijn bij
  • Verhit in een koekenpan de olijfolie
  • Fruit de knoflook
  • Schep de venkelreepjes erdoor en bak ze in 4 minuten knapperig gaar
  • Bak voor extra hartige mosselen met de venkelreepjes 125 g gerookte spekreepjes mee
  • Schep er de tomaatjes en de rozemarijn door en bak nog 1 minuut
  • Schep de groenten op de mosselen
  • Dek de schaal losjes (de mosselschelpen hebben ruimte nodig om te openen) af met aluminiumfolie
  • Stoom de mosselen in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar, tot alle schelpen open staan.
  • Zet de schaal op tafel en serveer er royaal brood, dipsausjes en een salade bij
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice